שני מתכונים בריאים. וגם המלצה לסדנה
כיום יש מגוון עצום סדנאות בישול בכל מקום ואפילו בבתים פרטיים . כשאתם מארגנים אירוע ומזמינים את החברים הקרובים אליכם, הדבר האחרון שתרצו בו הוא בעיות, לכן כדי לברר המלצות על סדנאות בישול, חשוב לשמוע חוות דעת מאנשים שנכחו באירוע ויכולים מנקודת מבט ראשונה.
בחירת מקום הפעילות הוא גם כן אחד הפרמטרים החשובים להצלחת האירוע, המקום צריך להיות בהתאם לסוג האירוע ולמשתתפים בו. לדוגמה אם מדובר בכנס או אירוע עסקי חשוב לשכור מקום סגור ממוזג ומרווח.
לא בכל יום מזדמן לנו לערוך אירוע, בטח לא סדנת בישול, לכן כשהיום הזה מגיע חשוב להיערך בהתאם עם כל מה שצריך לדעת. הפקה נכונה תעזור להצלחת האירוע ראו גם .המלצות באתר
להלן שני מתכונים משגעים מתוך סדנת בישול טבעונית שעברנו "במרכז גבעת עדה". בהחלט מוזמנים לנסות בבית :)
קציצות טופו סלק ואגוזי מלך במטבל גבינת קשיו
מרכיבים2 סלקים בינוניים, קלופים ומגורדים בפומפייה גסה3-4 שיני שום קלופות 100 ג' אגוזי מלך קלויים1 בצל סגול גדול2 חבילות טופו (660 גרם)2/3 כוס קמח חומוס5 כפות שמן זיתחצי זר כוסברה קצוצה דקמלח3 כפות סילאן
לגבינת קשיו100 גרם קשיו שלם200 מ"ל מים קריםמלחכף שמרי בירהחצי שן שום
הוראות הכנה:מדליקים תנור על 180 מעלות ושמים נייר אפייה משומן על התבנית.מעבדים את הטופו במעבד מזון עם השום ו- 3 כפות שמן זית עד שהוא נהפך למחית חלקה, ממש משחה. זה מה שידביק את הקציצות יחד. מעבירים לקערה ומוסיפים את הסלק המגורד, הבצל הקצוץ, הירוקים שקצצנו ואפשר כבר לתבל – מלח, סילאן.
תבלו בנדיבות זה מה שנותן את הטעם. לוקחים את קמח החומוס ומתחילים מלהוסיף 3 כפות. מתחילים לערבב יחד (עם הידיים. כן. קשה לערבב טוב עם כף) את כל החומרים עד ליצירת מסה אחידה ומעורבבת היטב. אני מערבבת את זה בתנועה לישה, כאילו זה בצק, מלמטה למעלה. המסה צריכה להיות בעלת גוף, יציבה, דבוקה היטב ועם זאת לא דביקה מדי כדי שתוכל להיות קלה לעיבוד. אם צריך, הוסיפו עוד כף או שתיים של הקמח. טעמו את התערובת ותקנו תיבול אם צריך. גבינת קשיוטוחנים בבלנדר את כל המרכיבים, מוסיפים מים עד לדלילות הרצויה (מזכיר טחינה דלילה...)
סלט וואקמה אטריות זכוכית ומלפפונים יפני
מצרכים:250 גרם אטריות שעועית מיובשות5 מלפפונים בינוניים טריים ומוצקים, חצויים לאורך ופרוסים דק2 ס"מ שורש זנגביל טרי, קלוף וחתוך לקוביות זעירות1/4 כוס אצות ואקמה מיובשות1/2 צ'ילי אדום חריף, קצוץ דקבצל ירוק קצוץ דק
לרוטב:6 כפות חומץ אורז3 כפות רוטב סויה בהיר3 כפות סילאן2 כפות שמן שומשום
מתוך מבחר סדנאות בישול טבעוניות של "במרכז - תוכן איכות לקבוצות"
מקום פרטי עם שף פרטי. לקבוצות מאורגנות בלבד
מוזמנים באהבה
לפרטים נוספים אנא מלאו את הנתונים הבאים ונציגנו ייצור עמכם קשר: קבלו עכשיו הצעת מחיר